Gratis digitaal lezen
Mis nooit een uitgave
Thuisbezorgd

Kies je abonnement met cadeau

6x
ELLE Eten

+ SERAX pan en surface grill

Serax voegt eigenheid toe aan je intérieur, creëert een huiselijke sfeer en zorgt voor onvergetelijke momenten rond de tafel. In nauwe samenwerking met enkel de meest gepassioneerde designers van over de wereld worden de collectie ambachtelijk geproduceerd. De Surface for Serax-collectie van de Zeeuwse topchef Sergio Herman staat voor stoere én tijdloze looks en een innovatief design dat perfect aansluit bij het heden.

Productinformatie: 

SURFACE POT ENAMEL CAST IRON ZWART D15 – 1L      

SURFACE GRILL  D19 H1,5

Je ontvangt dit nu bij 6 x ELLE Eten!

 

Bestel nu
 • Inclusief SERAX pan en surface grill t.w.v. €95,50
 • Gratis digitaal lezen
 • Na afloop eenvoudig opzegbaar
€ 149,44
€ 55,00

6x
ELLE Eten

+ illy koffiemachine

Wil jij deze illy Y3 koffiemachine?

Met de nieuwe illy Y3 Espresso & Coffee kun jij je koffie zetten precies zoals jij het wilt! De machine zet zowel kwalitatieve espresso als filterkoffie, en daarnaast kun je zelf het volume en de temperatuur van de koffie bepalen. Dat alles in een mooi design van de Italiaanse architect en designer Piero Lissoni. Dankzij de zwarte kleur en het compacte formaat past de machine in elk interieur. Een perfecte aanvulling in de keuken van iedere koffieliefhebber!

Ben je al abonnee? Maak dan iemand anders blij door een abonnement op ELLE Eten én de illy Y3 koffiemachine cadeau te geven. Neem nu een abonnement en ontvang 6 x ELLE Eten + de illy Y3 Espresso & Coffee (twv €89) samen voor maar €49,95 ipv €138,95. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Bestel nu
 • Inclusief illy koffiemachine t.w.v. €89,-
 • Gratis digitaal lezen
 • Na afloop eenvoudig opzegbaar
€ 138,95
€ 49,95

6x
ELLE Eten

+ BK Wokarang

Wil jij deze BK Wokarang t.w.v. €105,-?

Ben je ready to wok? Met de BK Easy Inductie Wokarang wordt wokken nog makkelijker. Het unieke ontwerp met de komvormige rand zorgt ervoor dat er nooit meer ingredienten aan de pan ontsnappen. Hoe enthousiast je ook roerbakt, alles blijft in de wok. Nog een voorbeeld: je hoeft de wok tijdens het bakken niet op te tillen. Alsof dat allemaal niet handig genoeg was, krijg je bij de pan ook een Chinese wokspatel. De BK Easy Inductie Wokarang is geschikt voor alle warmtebronnen.

In een gulle bui?

Ben jij al abonnee? Dan kun je ook iemand anders blij maken door een abonnement op ELLE Eten en de BK wokarang cadeau te doen. Geef nu een abonnement en de gelukkige krijgt 6x ELLE Eten + de BK Wokarang (twv € 105). En dat samen voor maar € 49,95 ipv € 154,95. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. 

Bestel nu
 • Inclusief wokpan + spatel van BK Wokarang t.w.v €105,-
 • Gratis digitaal lezen
 • Na afloop eenvoudig opzegbaar
€ 154,95
€ 49,95

6 x
ELLE Eten

+ Bourgini One4All Bakplaat
Bourgini One4All Bakplaat

Het is weer de tijd van het jaar om samen met vrienden en familie lekker rond de eettafel te zitten. Met de nieuwe Bourgini One4All wordt dit heel gemakkelijk en helemaal retro. Geen gekibbel over welk pannetje van wie is of over wie nu iets mag bakken. Bij de One4All heb je je eigen plaat waarop je helemaal zelf kunt kokkerellen. 

De One4All bestaat uit vier kookunits met beweegbare armen, zodat iedereen - klein of groot - erbij kan. De afneembare bakplaatjes kun je zonder olie of boter gebruiken en zijn afwasmachinebestendig. Elke bakplaat is 16x16 cm, en doordat ze stapelbaar zijn, is alles compact op te bergen. De Bourgini One4All wordt geleverd met een witte serveerschaal. 

 

Bestel nu
 • Inclusief Bourgini One4All Bakplaat t.w.v. €89,99
 • Gratis digitaal lezen
 • Na afloop eenvoudig opzegbaar
€ 139,94
€ 49,95

6x
ELLE Eten

+ 7x ELLE Decoration

Ontvang een jaar lang ELLE Eten én ELLE Decoration voor slechts € 61,-. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van alle ontwikkelingen op culinair gebied maar ook van de laatste interieurtrends. 

ELLE Decoration is hét blad voor de design- en interieurliefhebber. Het inspireert en motiveert om jouw leefomgeving beter te maken, of het nu mooier, leuker, slimmer, duurzamer of gewoon aangenamer is. Het tweemaandelijkse magazine barst uit zijn voegen van de laatste interieurtrends, trendsettende stylingproducties, betoverende interieurs en boeiende achtergrondverhalen en interviews.

 

Bestel nu
 • 7x ELLE Decoration cadeau!
 • Inclusief verzendkosten
 • Gratis digitaal lezen
 • Na afloop eenvoudig opzegbaar
€ 61,00

3x
ELLE Eten

+ ELLE Eten Hitparade kookboek 

Wil jij de Hitparade voor veel kook plezier?

Sinds 2011 verzorgt Tal Maes voor ELLE Eten de receptrubriek Hitparade. Voor elke editie levert ze een eersteklas succesnummer aan. Het zijn allemansvrienden van over de hele wereld, van de Mexicaanse tot de Italiaanse keuken. Tals recepten zijn nu gebundeld in ELLE Eten Hitparade, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Naast de tophits die al in ELLE Eten verschenen bevat het boek volop nieuwe recepten. 

Ben je al abonnee of gewoon erg gul? Geef een halfjaarabonnement op ELLE Eten plus ELLE Eten Hitparade cadeau. 

Bestel nu
 • Inclusief ELLE Eten Hitparade kookboek t.w.v € 19,99
 • Gratis digitaal lezen
 • Na afloop eenvoudig opzegbaar
€ 46,96
€ 29,95

Abonneevoordelen

1
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Iedere editie gratis thuisbezorgd
4
Een geweldig aanbod